Goud trouwring, gouden trouwringen, ringen van goud

Gouden trouwringen, Ontdek hier alle geheimen

Gouden trouwringinformatie van de goudsmid

Waarom Goud

Ontdek goud als basis voor trouwringen

Gouden ontwerpen

Inspiratie en uitvoerige informatie over trouwringen van goud

Jou gouden trouwring

Creëer de trouwring die echt bij jou past, de ringen van je dromen.
Gouden trouwringen met Remco van trouwringservice.nl

Waarom kiezen voor een gouden trouwring?

Trouwringen van goud zijn zeer populair bij stellen van alle leeftijden. Goud is elegant en past uitstekend bij elke outfit, van klassiek tot modern. Er is een grote keuze aan gouden ringen in allerlei soorten, maten en uitvoeringen. Kies voor het set waar jullie naar op zoek zijn óf laat je verrassen door de vele mogelijkheden. Goud is een sterk edelmetaal dat altijd zijn prachtige kleur behoudt. Het materiaal blijft altijd mooi, omdat het niet oxideert én goed bestand is tegen alle weersinvloeden. Goud heeft weinig onderhoud nodig.

Goud wordt al van oudsher gedragen in sieraden en juwelen. Trouwringen zijn daar ook een voorbeeld van. Bij de keuze voor gouden trouwringen gaan jullie voor een gedegen materiaal met een altijd blijvende waarde.

Gouden trouwringen met diamant in het gras

Klassieke gouden trouwringen

Klassieke geelgouden trouwringen zijn kenmerkend voor de 20e eeuw. Bijna alle stellen die in deze jaren zijn getrouwd, hebben een set klassieke trouwringen aangeschaft. Deze ringen zijn gemaakt van 14 karaat geel goud en hebben vaak geen of heel weinig bewerkingen in zich. Deze trouwringen zijn vaak nog erg mooi als ze door middel van erfenis doorgaan naar de volgende generatie. De kwaliteit is echt uitstekend en het draagcomfort is zeer goed. In de ring van de vrouw zit geen of 1 diamant. Tegenwoordig zien we dat er vaak wordt gekozen voor meerdere diamanten in de klassieke trouwring.

Hugo Janssen gouden trouwringen

Dankzij de goede tips van Remco zijn wij bij de gouden trouwringen uitgekomen die echt bij ons passen. 

Hugo Janssen

12 jaar ervaring aan jullie eigen tafel

Gouden trouwringen thuis uitzoeken
€ 385,-
€ 0,-

Gouden trouwringen aan huis

  • Kunnen jullie wel wat hulp gebruiken bij de zoektocht naar gouden trouwringen?
  • Willen jullie goed begeleid worden bij het uitzoeken van de ringen?
  • Zijn jullie er klaar voor om in de wereld van trouwringen te duiken met een zeer ervaren specialist?


Dan is dit de meest complete mogelijkheid die je tegen zult komen. Je profiteert van 15+ jaar ervaring van de top-expert trouwringspecialist Remco.

Ik heb mijn beste technieken voor jou beschikbaar

Doelgericht

Samen met jullie ga ik doelgericht opzoek tussen alle trouwringen om jullie trouwring te kunnen vinden. Deze moeten echt helemaal bij jullie passen.

Kwalitatief goede ringen

Als goudsmid ken ik de aandachtspunten bij trouwringen. Ik zorg ervoor dat de kwaliteit van jullie gouden ringen gewaarborgd blijft

Baanbrekende service

Tijdens het hele proces, en ook tijdens de jaren van dragen, ben ik jullie aanspreekpunt. Als er iets met de ringen is, mogen jullie mij altijd bellen, mailen of appen.

Eigen ontwerp

Ontdek alle mogelijkheden tijdens het ontwerpen in mijn ontwerpprogramma

Jullie stijl, mijn kwaliteit

In eerste plaats moeten de trouwringen bij jullie passen. Daarnaast moeten ze van uitstekende kwaliteit zijn. Samen komen we eruit!

Vergaande ontwerpen

Er zijn zoveel mogelijkheden, je kan er met je verstand niet bij.
18 karaat gouden trouwringen met diamant

18 karaat gouden trouwring

18 karaat gouden ringen hebben een hoge waarde. Het materiaal bevat veel goud, hierdoor is de aanschaf iets hoger, maar blijft de ring ook waardevol. Mochten jullie de ring na lange tijd niet meer willen, dan kan deze ook voor een goede prijs worden ingeleverd bij een goudwisselkantoor.

Niet alleen de blijvende waarde, maar ook de uitstraling is fantastisch. 18 karaat gouden ringen zijn net iets warmer van kleur, hierdoor straalt de ring in zijn schoonheid.

Gouden trouwringen met diamanten

Gouden trouwringen met diamanten

Of jullie nu gaan voor een dunne, dikke, smalle of brede ring: een diamant maakt de ring helemaal af. Ook verschillende materialen kunnen door de diamant extra tot hun recht komen. Een of meerdere diamanten als scheiding in de trouwring is erg stijlvol. Zo kunnen jullie kiezen uit een ring met één groter steentje of uit een ring met meerdere kleine diamantjes. Ook een ring met 1 klein diamantje kan het al erg goed doen. Daarnaast verschillen ringen van elkaar in bewerking. Bij een matte ring springt de kleinste diamant goed in het oog terwijl dezelfde diamant in een glanzende ring in het niet zal vallen.

Jullie vragen zich misschien af hoe we een echte diamant van een neppe diamant kunnen onderscheiden. Echte diamanten zijn door vakmensen te herkennen aan scherpe facetlijnen. Ook een ademtest helpt bij het verifiëren van de echtheid van de diamant. Door de steen eerst te reinigen en daarna op de steen te ademen zien we of deze echt of nep is. Een nepdiamant beslaat van adem, een echte diamant niet. Alle diamanten in de ringen van Trouwringservice zijn echt én afkomstig uit conflict vrije regio’s wat betekend dat de diamanten worden gewonnen in een beveiligde keten. Daarnaast steunt u met de aankoop van trouwringen bij Trouwringservice.nl ook ontwikkelingshulp.

Gouden trouwringen thuis uitzoeken

Thuis gouden trouwringen uitzoeken

Mijn werkwijze is dat ik bij jullie thuis op bezoek kom om samen naar ringen te kijken. Ik neem mijn uitgebreide assortiment, heel veel dummy ringen en een 3D-ontwerpprogramma mee om samen met jullie de perfecte ringen te vinden. Het voordeel van deze werkwijze is dat ik de volledige aandacht voor jullie heb en dat we in een voor jullie vertrouwde omgeving naar ringen zoeken. Jullie zitten aan jullie eigen tafel immers veel meer op het gemak dan in een juwelierszaak. Als goudsmid adviseer ik over de kwaliteit van de ringen.

Wij hebben al gouden trouwringen

Gouden trouwringen
Hans en Henriët
We zijn superblij met onze trouwringen! Remco kwam bij ons aan huis terwijl we aan het klussen waren, ideaal om dat thuis te kunnen doen. We hebben een eigen variant gekozen op een bestaand ontwerp, waarbij hij goed adviseerde wat de mogelijkheden waren. Ook de gravering is erg mooi geworden met ons eigen handschrift. Aanrader!
Gouden trouwringen review
Eliza Broere
Remco is een fijne rustige man die ons de tijd gaf om onze gewenste trouwringen uit te zoeken. Tussen de verschillende ringen zat niet echt de ring die wij zochten, hier wist hij een oplossing op. Hij ontwierp ons gewenste ringen en vlak voor onze grote dag bracht Remco de ringen in een mooi doosjes. Ze waren helemaal super en zoals verwacht. Kortom 

top service en dat allemaal thuis op onze eigen bank.

Gouden trouwringen, klant review
Silvia
Heel fijn om in je eigen vertrouwde omgeving de mooiste ringen uit te zoeken, alles is mogelijk! Trouwringservice is makkelijk bereikbaar en ook nadat de ringen geleverd zijn betrokken, om te zorgen dat alles aan de ringen perfect is en blijft!

Maak nu direct die afspraak

Gouden trouwringen uitzoeken